Logo SP 1 w Słupnie

menu

Licznik odwiedzin

W tym miesiącu: 1665
W sumie: 26946

News

News zdjęcie id 395

KONKURS MULTIMEDIALNY CYFROWA KSIĄŻKA KUCHARSKA

25.03.2019

KONKURS MULTIMEDIALNY CYFROWA KSIĄŻKA KUCHARSKA

          SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 IM. M. KONOPNICKIEJ W SŁUPNIE oraz  ZESPÓŁ SZKÓŁ TECHNICZNO – ZAWODOWYCH IM. CZ. NOWAKA W RADZYMINIE zapraszają do udziału w  II międzyszkolnym konkursie multimedialnym DESERY BEZ CUKRU - CYFROWA KSIĄŻKA KUCHARSKA

Zasady uczestnictwa w konkursie:

- konkurs skierowany jest do uczniów klas IV – VIII szkoły podstawowej

- prace zostaną ocenione przez profesjonalne jury: uczniów Technikum ZSTZ w Radzyminie

- zadaniem konkursowym jest przygotowanie KARTY DANIA, która będzie stanowiła jedną stronę cyfrowej książki kucharskiej;

- zaproponowane danie musi być deserem, wykonanym ze składników naturalnych, bez dodatku cukru;

Zgłoszenia:

- termin zgłaszania prac:  17 kwietnia 2019 r.,

- ogłoszenie wyników: 30 kwietnia 2019 r.

- organizatorzy:

1. Szkoła Podstawowa nr 1 im. M. Konopnickiej w Słupnie

Aleja Jana Pawła II 14, 05-250 Radzymin

Tel: 22 786 50 10, e-mail: sp1slupno@radzymin.pl

Osoba odpowiedzialna: Aneta Popławska

 

2. Zespół Szkół Techniczno-Zawodowych im. Cz Nowaka

05-250 Radzymin, al. Jana Pawła II 18

tel.786-63-02, fax: 786-63-58, e-mail: zstz.radzymin@gmail.com

Osoba odpowiedzialna: Ewa Starzak

- zapytania można przesłać również na adres :

     konkurs2016.slupno@gmail.com

Szczegółowy regulamin, karta zgłoszenia i wymagane zgody dostępne pod linkiem:

https://drive.google.com/file/d/1BPaRK2MJ1vMKRtOZnlV-3EgnvHs4WRKv/view?usp=sharing

 

Zapraszamy do kreatywnej zabawy w kuchni i udziału w konkursie.

Dyrektor zaprasza

Renata Majewska

   Szkoła Podstawowa nr 1

im. Marii Konopnickiej w Słupnie

Aleja Jana Pawła II 14

05-250 Radzymin

tel. +48 22 786 50 10

sp1slupno@radzymin.pl

Zobacz również

wersja językowa

Kalendarz

wrzesień 2019
Pn
Wt
Śr
Cz
Pt
So
Ni
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Zegar

  • :
  • :
Akceptuję

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.